BAŞKAN ADAL, HALK OTOBÜSÇÜSÜ ESNAFININ YANINDA

BAŞKAN ADAL, HALK OTOBÜSÇÜSÜ ESNAFININ YANINDA

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, son dönemde sorunları artarak devam eden özel halk otobüsçüsü esnafını ziyaret etti.Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Hanifi Kadife’yi ve şoförleri ziyaret eden Başkan Adal, sorunlarını dinlediği şoförlerin her zaman yanlarında olduğunu kaydetti.

ADAL: DEVLETİMİZ ESNAFIN YANINDADIR

Başkan Adal, tüm sektörlerin temsilcilerini ziyaret ettiğini ifade ederek, “Şoför esnafı son dönemde koronavirüs pandemisi ve ağır bir ekonomik buhran dönemini yaşamak zorunda kaldı. Tüm dünyada olduğu gibi Hatay’da da bu süreçten en çok etkilenen esnaf kesimi şoförler oldu. Son dönemde de artan dolar karşılığında akaryakıt fiyatlarının da normalin üzerinde seyretmesinden dolayı şoförlerimiz kontak kapatmak üzeredir. Hükumet, daha önce yaralarınıza merhem olmasa da birtakım yardımlarda bulundu. Umut ediyorum ki bu zorlu süreç geçtikten sonra devletimiz esnafımıza sahip çıkma noktasında üzerine düşeni yapacaktır. Sizler, Hatay halkına hizmet veren, evlerine alın teriyle ekmek götürme derdinde olan emekçilersiniz. Görevini suistimal edenler her sektörde olduğu gibi şoförler arasında da bulunuyor. Onları katmadan, evlerine helalinden ekmek götürme derdinde olan tüm şoför kardeşlerime, ağabeylerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün de sizlerin arasında olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım daha güzel günlerde yine bir arada oluruz. Konukseverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.