KADIN CİNAYETLERİ HER GÜN DAHA DA VAHŞİLEŞİYOR

KADIN CİNAYETLERİ HER GÜN DAHA DA VAHŞİLEŞİYOR

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Şebnem Şirin’in, erkek arkadaşı tarafından, boğazı kesilerek öldürülmesine sert tepki gösterdi. Milletvekili Şahin, kadın cinayetleri ve kadınların öldürülme biçimlerindeki şiddetin her geçen gün daha vahşileşmesinin politik olduğuna vurgu yaptı.

Milletvekili Şahin, konuyla ilgili açıklamasında şunlara yer verdi:“Bir kadın daha, erkek şiddeti sonucunda vahşice öldürülerek genç yaşta hayattan koparıldı. Kadın cinayetleri ve kadınların öldürülme biçimlerindeki şiddetin her geçen gün daha vahşileşmesi de politiktir. İstanbul Sözleşmesi ve yasalar etkin uygulansaydı, Şebnem Şirin hayatta olacaktı.Şiddetsiz ve kadınların sırf kadın olduğu için öldürülmediği bir dünya için yasalar etkin uygulayacak, failler cezasız kalmayacak! Sonuna kadar takipçisi olacağız. Kadınların mücadelesi, kadın katillerini cezalandırmayan, etkin bir mücadele yürütülmeyen politikaları bitirecek! Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.