ÇİRKİN: “TERÖRSÜZ TÜRKİYE OYUNUNU BOZACAĞIZ”

ÇİRKİN: “TERÖRSÜZ TÜRKİYE OYUNUNU BOZACAĞIZ”

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, son günlerde oluşturulan algılara sert tepki gösterdi.

Çirkin, “Piyasada İsrail korkusu yaratıp nasıl beceriyorlarsa bunun ucunu sözde ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine bağlayan ve bizi ahmak sanan ahmaklar var” dedi.

Milletvekili Çirkin, “Neymiş efendim, İsrail bize saldırırsa içimiz karışırmış. O yüzden sürece kimse karşı çıkmamalı ve süreç bir an evvel bitirilmeli imiş. İsrail bize saldırırsa bu tamamen İsrail’in sorunudur, bizim değil. Bizi yıkmaya ne ordusunun sayısı, ne de gücü yeter. Türkiye füzeyle, uçakla yıkılmaz. Yıkmaya ordu gerekir; o ordudan da onlarda yok. Tam tersi, İsrail darma duman olur. Zaten İsrail de bunun farkında. Bu saçma senaryolara girişmez” şeklinde konuştu. Milletvekili Şefik Çirkin, “Biz ne Suriye’yiz ne de İran. Ayrıca ‘içimiz karışır’ demek, en başta Kürtlere hakarettir. Bizi arkadan vurup İsrail’le bir olacaklar öyle mi? Ayıptır, günahtır! Böylesini PKK’lılar yapar, Kürtler değil. Onlar vatanını seven insanlardır, hain değildir. DEM’e oy vermiş olabilirler, fakat PKK’lı değiller. Arasında %1 bile PKK’lı çıkmaz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

ÖNCE VATANDAŞLA BARIŞSINLAR

Milletvekili Çirkin, “Lafa bak! İçimiz karışmasın diye PKK’ya toprak mı vereceğiz? Af mı çıkaracağız?

Güneydoğu’yu teslim mi edeceğiz? Böyle şey mümkün değil. Karışırsa karışsın… Karışsın ki hepi topu kaç kişi oldukları ortaya çıksın! Türk devleti oldukça İsrail’in gücü yetmez” şeklinde konuştu.

Son olarak Şefik Çirkin, “İç barışı savunanlar önce vatandaşla barışsın, çiftçiyle, işçiyle, memurla, emekliyle barışsın” çağrısında bulunarak, halkın içinde yaşadığı zor koşullara dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.