ATIL ALANA ‘AY-YILDIZLI’ PORTRE

ATIL ALANA ‘AY-YILDIZLI’ PORTRE

Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, talimat verdi, yıllardır atıl vaziyette duran alan değerlendirildi..

Antakya Belediyesi ekipleri, yıllardır kaderine terk edilen alana Ay-Yıldızlı bayrağımızı simgeleyen peyzaj çalışması düzenliyor.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda yıllardır kaderine terk edilmiş vaziyette atıl durumda bulunan alanın değerlendirilmesini isteyerek, ekiplerden buraya bayrağımızı simgeleyen bir çalışma gerçekleştirmelerini istedi.

Görevli ekipler iki gündür Kışlasaray Mahallesi Maksim Bulvarı karşısındaki Atatürk Parkı alanı içerisinde bulunan atıl yere Ay-Yıldızlı peyzaj çalışmasını aralıksız sürdürüyorlar.

Tamamlandığında estetik olarak güzel bir görüntü vereceğini ifade eden ekipler, “Antakya Belediye Başkanımız sayın İzzettin Yılmaz beyin talimatları doğrultusunda güzel bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Burası tamamlandığında uzun yıllardır atıl durumda bulunan bölge bambaşka bir görüntüye sahip olacak. Başkanımızın her zaman bizlere bir öğütü vardı; ‘Antakyalılar her şeyin en iyisine layıktır’ diye. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ay-Yıldızlı portremiz tamamlandığında Antakyalıların beğeneceğini ümit ediyoruz” dediler. Bu arada Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın çalışmaları yakından takip ettiği belirtildi. Bedir Görün

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.