YEŞİLDAL:”TÜRKİYE KAZANACAK, MİLLETİMİZ KAZANACAK, HATAY KAZANACAK”

YEŞİLDAL:”TÜRKİYE KAZANACAK, MİLLETİMİZ KAZANACAK, HATAY KAZANACAK”

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal, seçim çalışmaları kapsamından Antakya’da vatandaşlarla buluştu. Yeşildal: “İnanıyor ve biliyoruz ki; Türkiye kazanacak, milletimiz kazanacak, Hatay kazanacak.”dedi.

TEŞEKKÜR EDERİM

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Narlıca Aşağı Mansırlı mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Samimi sohbetlerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim. İnanıyor ve biliyoruz ki; Türkiye kazanacak, milletimiz kazanacak, Hatay kazanacak.

BİZİM ENERJİMİZİ YÜKSELTİYOR

Narlıca Muhtarlığı önünde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Samimi sohbetlerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin bizlere, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türkiye Yüzyılı’na olan inancı bizim enerjimizi yükseltiyor.

TÜRKİYE YÜZYILI’NI İNŞA EDECEĞİZ

Narlıca Kardeşler mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Samimi sohbetlerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim. Yüzlerce yıldır bizleri bir arada tutan, kardeş kılan değerlerimizle Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz.

AK PARTİ İLE DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYOR

Hacı Ömer Alpagot mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk.Samimi sohbetlerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim Her ilçemizde, her mahallemizde, her bir vatandaşımızın elini sıktığımızda, AK Parti ile durmak yok yola devam diyor.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.