HATAY’DAKİ TABLO MAALESEF ÇOK ACI

HATAY’DAKİ TABLO MAALESEF ÇOK ACI

Hatay Sağlık-Sen Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç, son bir haftada Hatay’da Covid 19 vaka artışının %125, yoğun bakım doluluk oranının ise %70 olmasından dolayı tedbirlere uyalım dedi.

Hatay’daki tablo maalesef çok acı! Geçen hafta vaka sayısındaki artışının %100 iken bu hafta %125 e tırmandı. Bugünleri aramamak için lütfen tedbirlere uyalım diyen Sağlık-Sen Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç açıklamalarına şu ifadeler ile devam etti ‘’ Saygıdeğer Hatay Halkı, Zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım. Bu işin şakası yok, bana birşey olmaz demeyin. Size birşey olmasa bile belki bünyesi zayıf birine bulaştırır ölümüne sebep olabilirsiniz. Size birşey olunca ise hastanede yatacak yer bulamayabilirsiniz, bulsanız ilaç bulamayabilirsiniz, ilaç bulsanız da size bakacak Sağlık Çalışanı bulamayabilirsiniz.

VİRÜS ALACAĞIMIZ ÖNLEMLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİL

Lütfen ama lütfen evde kalarak ve maske takarak Sağlık Ordusuna yardım edin. Sağlık Çalışanlarını, hastaları çaresiz gözlerle izlemek zorunda bırakmayın.. Unutmayalım ki! Bu virüs alacağımız önlemlerden daha güçlü değil’’ dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.