BAŞKAN YILMAZ, MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ, MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Hatay Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı ve TŞOF yönetim kurulu üyesi Aziz Fatih Yılmaz, misafirlerini makamında ağırladı.

Uzun süreden bu yana şoför esnafını ziyaret eden Yılmaz, makamında gerçekleşen ziyaretlerde Antakya Ziraat Odası Başkanı Mehmet Okay ve Başkan Yardımcısı Servet Yıldırım ile Antakya Damperciler Kooperatifi üyelerini ağırladı. Misafirleriyle gündeme yönelik sohbet eden Yılmaz, misafirlerinden gelen talepleri dinledi. Hatay’ın gündemine yönelik konularda istişare edilirken, Başkan Yılmaz, misafirlerine ziyaretleri için teşekkür etti.

YILMAZ: TÜM ZİYARETÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

REKLAM ALANI

Başkan Yılmaz, ziyaretlerle ilgili açıklamasında; “Kıymetli dostlarımız Antakya Ziraat Odası Başkanı Mehmet Okay ve Bşk.Yardımcısı Servet Yıldırım, Odamızda bizleri ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Antakya Damperciler Kooperatifinin çok değerli yönetim kurulu ve üyeleri Odamızda bizleri ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Haber: M. Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.