(ATSO), Hatay Havalimanına kalıcı “Gümrük Kapısı” yapılması ile ilgili somut adım attı

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO genel sekreter yardımcısı Erhan Yağız ile birlikte Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş’ü ziyaret ettiler.

(ATSO), Hatay Havalimanına kalıcı “Gümrük Kapısı” yapılması ile ilgili somut adım attı

Hatay Havalimanına kalıcı “Gümrük Kapısı” yapılması ile ilgili kalıcı adımlar atıldı. Bu kapsamda AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO genel sekreter yardımcısı Erhan Yağız ile birlikte Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş’ü ziyaret ettiler. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Hatay Havalimanına kalıcı “Gümrük Kapısı” yapılması ile ilgili somut adım attı.Hatay Havalimanına kalıcı “Gümrük Kapısı” yapım talebini görüşmek üzere Ankara’ya giden ATSO başkanı Hikmet Çinçin ve ATSO genel sekreter yardımcısı Erhan Yağız, burada AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile bir araya geldi.Daha sonra, Yayman, Çinçin ve Yağız, Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş’ü ziyaret ederek, kalıcı gümrük kapısı ile ilgili taleplerini iletti ve istişarelerde bulundu. Haber: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.