CUMHURBAŞKANI ONARIYOR, AFAD MÜDÜRÜ YIKIYOR

CUMHURBAŞKANI ONARIYOR, AFAD MÜDÜRÜ YIKIYOR

Hatay, deprem felaketinin yaralarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde sarmaya çalışırken, Hatay’da görevli AFAD İl Müdürü Ali İhsan Körpeş’in, bu çalışmalara darbe vurduğu söyleniyor. Hatay’a gelen yardımların yerine ulaştırılmaması, çalışmaları yavaşlamasına hiçbir çözüm üretmediği, diğer deprem gören illeri hızla toparlanırken Hatay’ın en geride kalan il olmasının arkasında yatan sebebin AFAD İl Müdürü olduğu kamuoyunda konuşuluyor.  Vatandaşın Hatay’dın AFAD il müdürünün çalışmadığı, acil gereken ihtiyaçlarda çözüm sağlayamadığı, özellikle telefonlara bakmadığı ve geriş dönüş yapmadığı ifade edilirken AFAD’a giden vatandaşlarla görüştürülmediği ve sürekli toplantı da bilgisi verildiği konuşuluyor.

DEPREMZEDELERE YARDIMLAR ENGELLENİYOR MU?

Çoğun depremzedenin yardımlara ulaşamadığı şeklinde Hatay kamuoyunda söylentiler dönerken, bu gecikmelerin AFAD kaynaklı olduğu da ifade ediliyor. Devletin Hatay’a gönderdiği yardımların bizzat AFAD kanalınca engellendiği, bu yolla da vatandaşın devletle karşı karşıya getirilmek istendiği de söylentiler arasında yer alıyor. Deprem felaketinin yaralarını sarmak, depremzedelerin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretmekle görevli AFAD Hatay İl Müdürü Ali İhsan Körpeş’in görevini kötüye kullandığı, depremzedeleri hiçbir zaman dinlemediği ve sorunlara hakim olamadığı söyleniyor.

Yetkililere seslenen vatandaşlar, “Depremzedelerin derdine derman olmak için çırpınan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanların, siz değerli yetkililerimiz, milletvekillerinin ve belediye başkanlarının emeklerini boşa çıkaran, çalışmaların önündeki en büyük engel olan AFAD Hatay İl Müdürü Ali İhsan Körpeş’in görevden alınmasını ve görevini namusu bilen insanların bu makamlara getirilmesini istiyoruz” dediler. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.