KEMAL KILIÇDAROĞLU DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

KEMAL KILIÇDAROĞLU DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis’teki makamında depremzede çocuklar ve torunlarıyla buluştu. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Meclis’teki makamında Adıyaman’dan ve Hatay’dan gelip Ankara’ya yerleşen depremzede çocuklarla buluştu.

Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları nedeniyle bir süredir göremediği torunları ile de buluştu. Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, gelini Mine Kılıçdaroğlu, torunları İpek ve Barış Kılıçdaroğlu ile Meclis’teki makam odasında bir araya geldi. Deprem bölgesinde ziyaretlerine devam eden Selvi Kılıçdaroğlu, Kılçdaroğlu’nun torunları ile ilişkisini “Kemal Bey göremiyor maalesef. İki aydır görmüyor neredeyse… Merak ediyor, hep soruyor. Maalesef o değişimi göremiyor. Torun ‘dede’ deyince Kemal ‘Selvi bak dede’ diye seviniyor. Gerçi bana da dede diyor. Büyük torunumuz da artık genç kız oldu, ilk göz ağrımız” sözleriyle anlatmıştı.

“TORUNLARIMI ÇOK ÖZLEMİŞTİM”

REKLAM ALANI

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları nedeniyle göremediği torunlarıyla hasret giderdi. Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, oğlu Kerem ve gelini Mine Kılıçdaroğlu’nun ikizleri İpek ve Barış ile buluştu. Torunlarıyla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, “Torunlarımı öyle çok özlemiştim ki… 23 Nisan’da bana sürpriz yaptılar, hasret bitti. Bugün benden mutlusu yok. Ülkemin bütün çocuklarının gözlerinden öpüyorum” dedi.

ANITKABİR’DE ÇOCUKLARLA DA BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan Mustafa Şentop başkanlığındaki devlet erkanı, Anıtkabir’de düzenlenen törene katıldı. Törende Şentop’un yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri yer aldı. Devlet erkanının ziyareti sırasında 81 ilden gelen çocuklar da Anıtkabir’de ellerinde Türk bayrakları ile hazır bulundu. Çocuklar tarafından yoğun ilgi gören Kılıçdaroğlu, törenin ardından onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.