STADSIZ İSKENDERUNSPOR’DAN KİMSE ŞAMPİYONLUK BEKLEMESİN!

STADSIZ İSKENDERUNSPOR’DAN KİMSE ŞAMPİYONLUK BEKLEMESİN!

Deprem dolayısıyla maçlarını İstanbul’da oynayan İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, saha problemine dikkat çekerek “Stat olmazsa kimse İskenderun Spordan şampiyonluk beklemesinler” dedi.
2023-2024 Futbol sezonu ilk maçını İstanbul’da Aksaray Belediyesiyle oynayan İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, özel açıklamalarda bulundu.
Birçok konuda değerlendirmelerde bulunan Başkan Bolat, sezonun ilk maçıyla ilgili de yenildikleri maçta bir talihsizlik yaşadıklarını vurgulayarak iki futbolcusunun sakat olduğunu seyirci yasağı ve hava şartlarının da etkisi olduğu söyledi.
Geçen haftaki mağlubiyeti bir kaza olarak niteleyen Başkan Bolat “Kötü oynadık ama yenilmeyi de hak etmedik. Ofsayttan atılan bir gol ile 1-0 yenildik ama o geçen günkü maçta Timur Temaltaş ile 2 sporcumuzda sakattı 2 stoper ile çıktık. İlk yarı 5-6 tane pozisyon yakaladık. Pozisyonu yakaladığınız zaman atacaksınız tecrübelisiniz ama maalesef bugün atamadık golü futbol kazası oldu toparlanacağız bir mağlubiyetten hiçbir şey olmaz daha iyi olacak. Ben bu seneki takımım geçen seneki takım daha iyi olduğuna inanıyorum Timur Temeltaş geldi ve daha da iyi olacak yeni stoperlerimiz var iki tane Muhammed Demirtaş’ı da aldık çok iyi bir oyuncu bence gençlerden daha çok koşan bir takımımız. Biz bu anlamda puan ve puanlar olarak daha iyi olacağımıza inanıyorum Bir de ilk başta seyirci yasağımız vardı onda da birazcık zorlandık hava durumu çok sıcaktı bundan sonraki maçlara bakacağız moralimizi bozmayacağız ve işinize gücünüze devam edeceğiz” diye konuştu.
“STATSIZ ŞAMİYONLUK BEKLEMESİNLER”
Kahramanmaraşlı merkezli depremden etkilenen Hatay’ın İskenderun ilçesinde en ağır şekilde etkilenen İskenderun Spor kulübü ve oyuncaları İstanbul’da kalmaya devam edecek. İskenderun Spor Kulübü Başkanı Hakan Bolat futbolcuların depremden etkilendiklerini stadın olmayışına işaret ederek “Stat olmazsa kimse İskenderun Spordan şampiyonluk beklemesin. İstanbul’da kalmamızın 2 tane ana sebebi var. Birincisi futbolcular şehir tam hazır olmadığı için psikolojik olarak gelmek istemiyor. Geçen seneki takımdan kalan 13-14 oyuncu var, hepsi burada depremin yaşadı. Birazcık daha şehir oturduktan sonra gelmek istiyorlar. Biz de onlarla yaptığımız akit anlaşması 10. ayın sonunda İskenderun döneceğimiz konusundadır. Stat ne zaman biter, ne zaman bitmez, artık bu konuda konuşmak istemiyorum. İnşallah 11. ayda biter, 16 ve 17 gün de maçımızı stadımızda oynamak istiyoruz. Iğdır maçını orada oynayıp açmak istiyorum. İstiyoruz stadımız olmazsa da benden kimse şampiyonluk beklemesin. Bu çok zor, en azından bu aradaki maçlarımızı seyirci baskımızla kendi stadımızda kendi şehrimizde oynayıp artık üst lige çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Bazılarının yönetimi beğenmeyebileceklerine de vurgu yapan Hakan Bolat şunları söyledi: “İskenderun sporun bir takım var. İskenderun 140 tane profesyonel takımlardan bir tanesi hala küme düşmeye değil play off’ta ve şampiyonluğa oynamaya çalışıyoruz geçen seneki şartların bu kadar zorlamasına rağmen bizi depremden sonra çok zorlandık .Stadın olmaması bizi çok zorlamadı Kırıkhan Stadı’na gidiyorduk orada da baskı yapabiliyorduk en azından bir seyircimiz vardı seyrimiz oralara kadar kolay kolay gelebiliyorum orada iyi bir tempo yakalamıştık ama deprem bizi gerçekten savurdu Sarıseki’deki stadımız bitmesini 4-5 ay erteledi futbolcularımız İstanbul’a götürdük İstanbul’da devamlı libadalar antrenmanlar yapıyorlar maçlara başka statlarda oynuyoruz en fazla 200-300 tane taraftar geliyor ama en iyisini yapmaya çalışıyoruz geçen sene İskenderun sporu yarı finale kadar çıkarttık bu sene de kendi şehrimize dönmek istiyoruz futbolcuların çoğu da buraya geri dönmek istiyor şartlar olur 11 ayın sonunda burada oluruz 2024’te de artık bizim yılımız olur hem şehrimizi geriye döndürürüz hangi şehrimizin atmosferini geri döndürürüz takımlar maçlar gençlerimizi tekrar sahada görmeye çalışırız…” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.