Mehmet Deli, “Sefer Bizim, Zafer Allah’ındır”

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli yaptığı açıklamada, “Bir yerel seçimi daha kardeşlik, dostluk duygu ve düşünceleriyle Kumlu’ya yakışık bir şekilde tamamladık.

Mehmet Deli, “Sefer Bizim, Zafer Allah’ındır”

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli yaptığı açıklamada, “Bir yerel seçimi daha kardeşlik, dostluk duygu ve düşünceleriyle Kumlu’ya yakışık bir şekilde tamamladık. Seçim çalışmalarımıza canı gönülden destek veren tüm gönül dostlarına şükranlarımı sunuyorum. Akkuyu, Aktaş, Gülova, Su Tepesi, Akkerpiç, Muharrem, Kaletepe, Akpınar, Hamam, Hatay Hamamı, Kelli, Doğu Ayrancı, Batı Ayrancı, Müşrüfe, Kırcaoğlu, Cumhuriyet, Fevzi Çakmak, Gökçeoğlu Mahallelerimiz her zaman olduğu gibi bizlere sahip çıktınız. Allah hepinizden razı olsun.

Artık Kumlunun Belediye Başkanıyız inşallah. Her bir vatandaşımız bize eşit yakınlıktadır. Bize şehr-ül Emin olma görevi verildi halkımız tarafından. Bu nedenle her bir vatandaşımızın hak ve hukukunun korunup, kollandığı vatandaşlarımızın kendi şahsına ait belediyesidir Kumlu Belediyesi. Öncelikle memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun. Yolumuzun ve bahtımızın açık olmasını temenni ediyorum. Sözlerimizi yerine getirmeyi nasip etsin. Sefer Bizim, Zafer Allah’ındır. Yarıştığımız adayımıza hayatta başarılar diliyorum, yolu ve bahtı açık olsun.Hayırlı Olsun Sevdam Kumlu.” İfadelerinde bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.