HATAY YEŞİL RENGE BÜRÜNECEK

HATAY YEŞİL RENGE BÜRÜNECEK

Hatay Orman Bölge Müdürlüğü görevine geldiği günden bu yana kent genelinde incelemelerini, temaslarını ve yetkililer ile değerlendirmelerini sürdüren Salim Karabulut, görev aldığı her il gibi Hatay’ın da kısa süre içerisinde yeşile bürünmesi için çalışıyor.

Deprem felaketi öncesinde günler süren orman yangınlarıyla sarsılan Hatay’da orman varlığının arttırılması, vatandaşlara doğa sevgisinin aşılanarak mevcut yeşil miktarına zarar verilmesinin önlenmesi ve orman yangınlarıyla mücadele edilmesi için eylem planını hazırlayarak kente gelen Karabulut, yaptığı görüşmelerin hemen akabinde reaksiyona geçerek kentteki yeşil miktarının arttırılması için çalışacak.

KARABULUT ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLADI

REKLAM ALANI

Hatay Orman Bölge Müdürlüğü görevinde Hatay’da doğa turizmine elverişli alanlar hayata geçirilmesine de katkı sağlamayı hedefleyen Karabulut çalışmalarıyla ilk andan itibaren bölge müdürlüğü personellerinin takdirini kazandı.

Görev yaptığı her ilde adından başarıyla söz ettiren Karabulut, Hatay’da görev süresi boyunca özverili şekilde çalışmalarını deneyimli ekibiyle sürdürecek.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.