ÖNTÜRK: CUMHURBAŞKANIMIZ HATAY’A GELECEK!

ÖNTÜRK: CUMHURBAŞKANIMIZ HATAY’A GELECEK!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Haziran ayı içerisinde Hatay’a geleceğini açıkladı.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Öntürk, Atatürk Caddesi üzerinde ki yapılaşma ve altyapı çalışmalarının önümüzde ki yıl 6 Şubat gününe kadar bitirileceğini ve insanların rahatlıkla Atatürk caddesi üzerinde akşam yürüyüşlerini yapabileceklerini söyledi. Öntürk, “Bütün gücümüzle çalışıyoruz. İnanın ben günde 4 saat uyuyarak görev yapıyorum. Tüm meselemiz Antakya’nın ve elbette Hatay’ın bir bütün olarak ayağa kalkmasıdır. Bunun için gerek biz gerekse merkezi hükümet azami çaba gösteriyor” dedi. Altyapı çalışmaları konusunda şimdiye kadar 4 ayrı noktanın ihaleye verildiğini söyleyen HBB Başkanı Mehmet Öntürk, geriye kalan noktalarında en kısa sürede ihaleye verileceğini ve çalışmaların başlatılacağını aktardı.

HATAYSPOR’A DESTEĞİMİZ SÜRECEK

REKLAM ALANI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın 2026 yılında Hatay ayağa kalkmış olacak’ şeklinde ki söylemine katılıp katılmadığının sorulduğu toplantıda konuşan Öntürk, “Sayın vali doğru cümleler kullanmış. 2026 yılına kadar birçok şey bitmiş olacak. Zaten 2025 yılı sonu itibariyle konutlar bitecek. Rezerv alanlarda ki inşaatlar bitirilir. Sonrası daha kolay olacaktır. Bakınız Atatürk caddesini örnek vereyim, en geç önümüzde ki 6 Şubat yani depremin yıldönümünde tamamıyla bitirmiş olacak. Altyapısı, ışıklandırması, konutlardı ile örnek bir cadde olacak” dedi. Öntürk, Hatay Spor ile ilgili gelen sorulara da yanıt verdi. Hatay Spor konusunda tek cümle kuracağım diyen ve “Hatay Spor konusu siyasete çekilmediği sürece ben yanındayım ve elimden gelen her şeyi yaparım” şeklinde de tek cümle kuran Mehmet Öntürk, yakın bir tarih içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’ı ziyaret edeceğini de söyledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.