BİNGÖL’DEKİ OPERASYONDA ‘’HATAY’’ DETAYI

BİNGÖL’DEKİ OPERASYONDA ‘’HATAY’’ DETAYI

Bingöl merkezli olarak gerçekleştirilen oto hırsızlığı operasyonlarında, Bursa, Muş, Hatay ve Eskişehir illerinde toplam 17 araç ele geçirilirken, operasyonlar sonucunda 21 şüpheli şahıs da şafak operasyonuyla gözaltına alındı.Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği, 3 aylık teknik ve fiziki takip sonucunda oto hırsızlarına yönelik operasyon düzenledi. Şahısların, 6 Şubat depreminde trafiğe çıkması mümkün olmayan araçların şasi ve motor numaralarını alarak çaldıkları araçları “change” yönetimiyle trafiğe çıkardıkları tespit edildi.

Bingöl İl Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği, çalıntı olan 17 araca el koyarak şahıslara yönelik 5 ilde şafak operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonlar sonucunda 21 şüpheli şahıs gözaltına alındı.Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, çalınan araçların sahiplerinin mağduriyetlerinin giderildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, ülke genelinde 6 Şubat depreminde kullanılmaz hale gelen araçların kötü niyetli şahıslar tarafından çalındığı ve çeşitli yöntemlerle trafiğe çıkarıldığına dair bilgilere de yer verildi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.