ALTINÖZÜ ATA’YA SELAM DURDU!

ALTINÖZÜ ATA’YA SELAM DURDU!

Cumhuriyet Bayramı’nın 99’ncu yıl dönümü dolayısıyla Altınözü Tacettin Sürmeli Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Garnizon Komutanlığı ve Altınözü Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Törene Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkan Vekili Bona Gürkan, Altınözü İlçe Garnizon Komutanı Bilge Kağan Yüksel, kahraman gazilerimiz, kurum amirleri, muhtarlar ve öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Altınözü İlçe Stadı’nda yapılacak çeşitli etkinliklerle devam edecek. İlk olarak Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, saat 09.30’da makamında tebrikleri kabul edecek. Daha sonra saat 10.00’da Altınözü İlçe Stadı’nda ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.