TECİMEN: EĞİTİMDE MAARİF MODELİNE GEÇİYORUZ

TECİMEN: EĞİTİMDE MAARİF MODELİNE GEÇİYORUZ

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Yeni Müfredat Çalışmaları kapsamında, eğitici eğitimine katılan öğretmenlerle Antakya’da yeni müfredatın uygulanması konusunda yapılacak çalışmaların planlanması için bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen başkanlık etti. Toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde geliştirilen yeni müfredatın tanıtımı yapıldı. Ahmet Tecimen, eğitimde kaliteyi artırmak ve öğrencilere çağın gereksinimlerine uygun bilgi ve beceriler kazandırmak amacıyla hazırlanan bu müfredatın, Türkiye’nin eğitimde yeni vizyonunu yansıttığını belirtti. Müfredatın, öğrenci merkezli ve teknoloji destekli öğretim yöntemleriyle zenginleştirildiğini vurgulayan Tecimen, öğretmenlerin bu değişime adapte olmasının önemine değindi. Toplantıya katılan öğretmenler, yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerini paylaştılar. Öğretmenler, müfredatın uygulanabilirliği, sınıf içi aktiviteler ve öğrenci motivasyonu gibi konularda sorular sorarak, karşılaştıkları zorlukları dile getirdiler. Bu görüş ve öneriler, müfredatın daha etkili bir şekilde uygulanabilmesi için yapılacak düzenlemelere ışık tutacak. Toplantının sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, öğretmenlere teşekkür ederek, yeni müfredatın başarılı bir şekilde uygulanması için işbirliği ve dayanışma içinde olunması gerektiğini vurguladı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.