VALİ MASATLI HATAY’A İLAÇ GİBİ GELDİ

VALİ MASATLI HATAY’A İLAÇ GİBİ GELDİ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay’ı ayağa kaldırma yolunda emin adım ilerliyor.

İlçe ilçe gezerek çalışmaları yerinde inceleyen Vali Masatlı, son olarak Kırıkhan’ın kalkınması yolunda çalışmalarla bir kez daha kamuoyunun takdirini kazandı.

Vali Masatlı, Kırıkhan Kaymakamı Ayhan Akpay ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik ile birlikte ilçede inşa çalışmaları süren konutları, okulu ve merkez mahallelerinde incelemelerde bulundu. Hatay Valiliği’nden incelemelerle ilgili yapılan açıklamada; “Kırıkhan İlçemizin Yeni ve Güçlü Yüzü Merkez Mahallesi General Şükrü Kanatlı Caddesi – Mimar Sinan Mahalle Valimiz Mustafa Masatlı, Kırıkhan İlçemiz Merkez Mahallemiz General Şükrü Kanatlı Caddemizde ve Mimar Sinan Mahallemizde çalışmaların hızla devam ettiği Yerinde Kentsel Dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu.

REKLAM ALANI

Merkez Mahallemiz General Şükrü Kanatlı Caddemizde çalışmaların hızla devam ettiği 70 adet konut – 43 adet dükkân inşaat alanında ve Mimar Sinan Mahallemizde 148 adet konut – 5 adet dükkan alanında incelemelerde bulunan Valimiz, yetkililerden bilgiler aldı.

Valimiz Mustafa Masatlı, Kırıkhan İlçemiz Karataş Mahallemizde yapımı devam eden TOKİ Afet Konutlarında incelemeler gerçekleştirdi. 1. Etap: 830 Konut 2. Etap: 1.132 Konut 3. Etap: 614 Konut 4. Etap: 447 Konut. Çalışmaların hızla devam ettiği alanlarda incelemelerde bulunan Valimiz, örnek daireyi ziyaret ederek konutların son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

EĞİTİM KIRIKHAN’A NEFES OLUYOR

Valimiz Mustafa MASATLI, Kırıkhan İlçemiz Karataşa Mahallemizde, Cumhuriyet Mahallerimizde ve Afet Konutları Bölgemiz Özyörük Mahallemizde devam eden Eğitim Yatırımlarımızda incelemelerde bulundu. 16 Derslik Özel Eğitim Uygulama Okulu, Öğretmenevi, 20 Derslikli 5 Temmuz İlkokulu, Afet Konutları Bölgesi Ortaokul Binası Kırıkhan İlçemizde yapımı hızla devam eden okullarda ve öğretmenevi’nde incelemelerde bulunan Valimiz, projelerin detaylarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı” denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.