MİLLETVEKİLİ DR. LÜTFİ KAŞIKÇI

MİLLETVEKİLİ DR. LÜTFİ KAŞIKÇI

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, asli mesleği İnşaat Mühendisliği’nin Doktorası’nı tamamladı.

Hatay MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın asli mesleği, İnşaat Mühendisliği. Hatay MKÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu. Lütfi Kaşıkçı, Milletvekilliği ile birlikte, asli mesleğinde doktora çalışmalarını birlikte yürüttü.

MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, hem Parlamenterlik, hem Akademisyenliği birlikte götürüyor. Hatay MKÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan MHP’li Vekil, Konya Selçuk Üniversitesi’nde geçtiğimiz hafta sonuna kadar doktora eğitimi alıyordu.Ankara’daki TBMM çalışmaları, Hatay’da Partisi ve seçmenle olan temaslarından fırsat buldukça Konya’ya giden ve Konya Selçuk Üniversitesi’nde sürdürdüğü Doktorasına devam eden Kaşıkçı, Gazetemize de haber konusu olan bir gelişmede, eğitimi gereği, şehir içindeki bir inşaat alanına girdi, kaskını başına geçirdi, harç yaptı, harcı mala ile düzeltti. MHP’li Vekil, Akademis-yenliği ile ilgili o dönemde şu bilgileri verdi:“Bu hafta sonunu Konya’da eğitime ayırdık. Devam eden doktora çalışması kapsamında, test numunelerimizi hayırlısı ile döktük.” MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Konya Selçuk Üniversitesi’nde  başladığı İnşaat Mühendisliği doktorasını tamamladı ve diplomasını aldı. Milletvekili Kaşıkçı, doktora öğrencisi olarak hocalarıyla bu mutluluğu yaşarken, duygularını şöyle aktardı:“Bir hikayenin daha mutlu sonuna nihayet geldik. Doktora eğitimimi bugün itibari ile tamamlamış bulunuyorum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.