BAŞKAN ERYILMAZ’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ERYILMAZ’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

Başkan Eryılmaz mesajında; ” Cumhuriyetimizin kurucusu, özgürlük ve bağımsızlığın simgesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 85. yıldönümünde özlem, saygı ve minnetle anıyoruz.Atatürk, emsalsiz dehası ile bütün olanaksızlıklara rağmen boyun eğmeyen ve kararlı tutumu ile bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak muasır medeniyetler seviyesine getirmeyi hedeflemiş ve kalkınma seferberliği başlatarak, eğitimden sanata, hukuktan ekonomiye her alanda çağın ötesinde bir vizyonla inkılaplar gerçekleştirmiştir.

Bize düşen görev, 10 Kasım’ları bir yas günü haline getirmek değil aydınlık, laik, demokratik Türkiye’nin sembolü Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, emanetlerine ve eserlerine sonuna kadar sahip çıkarak, O’nun dehasını, vizyonunu ve fikirlerini genç nesillere aktararak Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak en büyük görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnet, saygı ve şükranla anıyor, aziz vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızın aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. “ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.