HATAYSPOR KANARYA AVINDA

HATAYSPOR KANARYA AVINDA

Hatayspor, Trendyol Süper Lig’de 28. Hafta mücadelesinde bugün Mersin Stadyumu’nda ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Volkan Demirel’in çalıştırdığı Hatayspor 28. haftaya topladığı 29 puanla 16. sırada giriyor. Hatay ekibi, oynadığı 27 karşılaşmada 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 32 sarsarken kalesinde ise 37 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE SON DURUM

Fenerbahçe haftaya topladığı 70 puanla ikinci sırada giriyor. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, geride kalan 27 haftada 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 4 galibiyet 1 beraberlik ile sahadan ayrıldı.

HATAYSPOR’DA KİLAMA, FENERBAHÇE’DE DJİKU YOK

Zorlu randevu öncesinde Hatayspor’da sarı kart cezalısı stoper Kilama takımdaki yerini alamayacak. Fenerbahçe’de ise Aleksander Djiku sarı kart cezası nedeniyle kadroda olamayacak. Fenerbahçe’de uzun zamandan bu yana sakat olan Becao ve Fred’in Hatayspor maçının kadrosuna alınması bekleniyor.

MÜCADELENİN HAKEMİ ATİLLA KARAOĞLAN

Atakaş Hatayspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Trendyol Süper Lig’de 28. hafta müsabakalarını yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre bugün Mersin Stadyumu’nda oynanacak Atakaş Hatayspor-Fenerbahçe maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Abdullah Bora Özkara yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.