KARAMAĞARA DALIŞ AKADEMİSİ EĞİTİME BAŞLADI

KARAMAĞARA DALIŞ AKADEMİSİ EĞİTİME BAŞLADI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın büyük gayretleri ile hayata geçirilen Karamağara Dalış Akademisi Projesi’nde eğitimlere başlandı.

Farklı şehirlerden gelen vatandaşlara serbest dalış konusunda eğitim verilecek olan akademinin Yayladağı’na, Hatay’a ve Türkiye’ye hayırlı olması temennilerini ileten Başkan Yalçın; “Milli Sporcumuz Sn. Sahika Ercumen öncülüğünde Karamağara koyunda yapımını tamamladığımız Dalış Akademisi Projesi eğitimlere başladı. Bugün farklı şehirlerden gelen öğrencilere Serbest Dalış alanında teorik ve pratik eğitimlerle yeni deneyimler kazandırdık. Dalış Akademimiz ile Karamağara koyunu ülkemize ve dünyaya tanıtacak aynı zamanda su sporları alanında ilçemize önemli bir katkı sunacağız. Uzman eğitmenlerimizle katılımcılara hem güvenli hem de etkili bir eğitim imkanı sağlıyoruz. 16-18 Ağustos tarihleri arasında sürecek olan dalış eğitimi sebebiyle Karamağara Dalış Akademisi dalış bölgesi halka kapalı olacaktır” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.