EFSANE BAŞKAN ANTAKYA’YI ESERLERLE DONATTI

EFSANE BAŞKAN ANTAKYA’YI ESERLERLE DONATTI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 5 yıllık görev süresi boyunca kenti kalıcı eserlerle donatarak efsane başkan unvanını aldı.

Vatandaşların gönlüne girmeyi başarabilen ender isimlerden olan Başkan Yılmaz, 7’den 77’ye her kesime hitap eden hizmetlerle Antakya’nın 95 mahallesinde iz bıraktı.

İŞÇİNİN EMEKÇİNİN DOSTU İZZETTİN YILMAZ

Antakya’da hizmetleri hayata geçirirken en büyük yardımcıları olan işçi personelin hakkını her daim ödeyen Başkan Yılmaz, bu hareketi ile de işçi personelleri ve ailelerini her daim memnun etmeyi başardı. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, işçi personelin ikramiyelerinin ödenmesi konusunda gösterdiği hassasiyet ile örnek oluyor. Başkan Yılmaz, belediye işçi personellerine toplu iş sözleşmesinden kaynaklı 2023 yılına ait 13 yevmiye 3. dilim ikramiyelerinin ödenmesi talimatını verdi.

Başkan Yılmaz, işçi personellere ücretlerin hayırlı olması temennilerini iletti.

“ANTAKYA’YA HİZMETİN MAKAMI OLMAZ”

Başkan Yılmaz, deprem sürecinde yaptığı çalışmalarla tüm kent halkının takdirini kazanmıştı. Başkan Yılmaz, bu süreçte yaptığı “Antakya ayağa kalkana kadar ben de sahada kalacağım. Antakya’ya hizmetin makamı olmaz” sözleriyle kalpleri fethetmişti. Görev süresinin bitmesine 15 gün kalan Başkan Yılmaz, önümüzdeki dönemde Antakya’nın ayağa kalkması sürecine her daim omuz omuza olduğu Antakya halkı gibi sivil olarak da tam destek vermeye devam edecek.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.