AYRANCI’DAN ADNAN UZUN’A BAŞARI DİLEĞİ

AYRANCI’DAN ADNAN UZUN’A BAŞARI DİLEĞİ

Hatay Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mahmut Ayrancı, Hassa esnafının sorunlarına yönelik özverili çalışmalarıyla kaydedilen Hassa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adnan Uzun’a yönelik övgü dolu bir mesaj paylaştı.

Başkan Ayrancı, yaptığı konuşmada, “6 Şubat depremlerinin ardından yaşanan zorluklar, hepimiz için muhteşem bir sınav oldu. Bu süreçte, Hassa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adnan Uzun, bölgedeki esnaf ve sanatkârların sorunlarına maruz kalmaya yaklaştı, bunların her türlü ihtiyaç ve kırılmalarla çözüm üretmeye başladı Göreve geldiğinde bu yana gece gündüz vakit ayırmadan, esnafın her türlü zahmetine bakım yapmak için büyük bir çaba gösterdi. Adnan Uzun’un emekleri saymakla bitmez.” Dedi. Ayrancı, Adnan Uzun’un özellikle depremin yarattığı olumsuzluk esnafın yanında yer alarak onların toparlanmasına yardımcı olma çabalarının takdire şayan olduğunu vurguladı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.