ÇALIMBAY, USTA GAZETECİ METİN DİNGİL’E KONUŞTU: KİMSE MERAK ETMESİN, BU GÜNLER GEÇECEK

ÇALIMBAY, USTA GAZETECİ METİN DİNGİL’E KONUŞTU: KİMSE MERAK ETMESİN, BU GÜNLER GEÇECEK

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, her geçen gün oynadıkları futbolu geliştirerek, kazanmaya odaklı bir takım olacaklarını belirterek, “Göreceksiniz bugünler geçecek, biraz sabırlı olalım” açıklamasını yaptı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Kurtuluş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Metin Dingil’e yaptığı açıklamada milli ara nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti.

Gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Net Global Sivas Spor maçı hazırlıklarını milli oyunculardan yoksun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Trabzonspor maçında yükselen futbolumuzu daha da geliştirerek, Sivasspor karşısında sonuca yansıtmayı hedefliyoruz. Takımda çok yetenekli oyuncular var, herkes sorumluluğunun bilincinde, önceliğimiz kazanmaya odaklı bir takım olmak. Zorlu karşılaşma sonunda ilk 3 puanımızı almayı hedefliyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI

SİVASLIYIM, SİVAS SPOR’DA DA ÇOK GÜZEL GÜNLERİMİZ OLDU

Hatayspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, gelecek hafta oynayacakları Sivasspor karşılaşması ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Sivaslıyım, Sivas Spor’da görev aldım, çok güzel günler geçirdik, kupa kazandık, Avrupa’ya gittik. Ama profesyonellik emek verdiğiniz takıma rakip edebiliyor sizi. Futbolun doğasında bunlar hep var, bizler alışığız bu duruma.  Şu anda Hatayspor’dayız. Burada olmaktan da çok mutlu ve gururluyuz, tek düşüncemiz Hatayspor’u hak ettiği yere taşımak ve bulunduğu yerden uzaklaştırmak. Bunun için de çok çalışıyoruz. ‘Bay’ olduğumuz haftanın ardından Trabzonspor karşısında futbolumuzu biraz daha yukarıya çıkardığımızı gördük, şimdi bu kez de Milli arada çok çalışarak, oyunumuzu daha keyifli ve kazanmaya odaklı hale getirmeyi planlıyoruz. Çünkü kazanmaya ihtiyacımız var, üzerimizdeki şanssızlığı ve baskıyı ancak 3 puanla atabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Sivas Spor maçıyla birlikte çıkışa geçmeyi planladıklarını belirten Çalımbay, rakiplerinin güçlü bir ekip olduğunu ve ona göre hazırlandıklarını, hata yapmak istemediklerini belirtti.

DEVRE ARASINA KADAR HEDEFLEDİĞİMİZ PUANLARI MUTLAKA TOPLAMALIYIZ

Devre arasına kadar belirledikleri puan hedefine mutlaka ulaşmaları gerektiğinin altını çizen Rıza Çalımbay, “Şu anda toparlanma süreci geçiyoruz. Hemen birden bazı şeyleri düzeltemiyorsunuz, ama zamanla daha iyi olacağız, herkes bundan emin olsun. Devre arasına kadar koymuş olduğumuz kotaya ulaşmak mecburiyetindeyiz. Ben ve oyuncularım başaracağımıza inanıyoruz. Kısa sürede birbirimize uyum sağladık ve birbirimizi daha iyi tanıdık ve güzel bir ekip olduk” dedi.

ALTYAPIDAN İKİ OYUNCUYU İDMANLARA ÇAĞRILDI

Çalımbay, Hatayspor U19 takımında forma giyen iki oyuncuyu idmanlara çağırdıklarına dikkat çekerek, “Yardımcı Antrenörüm Ayhan Tenbeloğlu hocamızın belirlediği iki ismi A takımına idmanlara davet ettik. İki genç oyuncumuz şu anda bizimle birlikte idmanlara çıkıyor. Hem onları geliştirmek hem de geleceğe hazırlamak adına gelişimlerine katkı sunmak istiyoruz. İhtiyaç halinde profesyonel takımda şans verebiliriz” diye konuştu.

TARAFTARIMIZDAN TEK İSTEĞİMİZ “DESTEK”

Hatayspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, konuşmasının sonunda Bordo-Beyazlı taraftarlara da mesaj göndererek, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Biz takım olarak kazanmayı herkesten fazla çok istiyoruz. Camiayı mutlu etmek, sevindirmek, deprem bölgesindeki insanlarımızın yüzünü güldürmeyi inanın çok arzuluyoruz. Hatay’a da bunun için geldik. Kimse merak etmesin, bu günler geçecek ve depremzede şehrin moral kaynağı Hatayspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Ama taraftarlarımızdan sonuna kadar yanımızda olmalarını istiyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.