ÜLKÜCÜLERDEN BAŞKAN YAPAR’A ZİYARET

ÜLKÜCÜLERDEN BAŞKAN YAPAR’A ZİYARET

31 Mart yerel seçimlerinin kazanılmasının mimarlarından olan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve beraberindeki heyet Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ı makamında ziyaret etti.

Yerel seçim sürecinde; “Cumhur İttifakı’nın adayları bizlere Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin emanetleridir. Bizler Ülkü Ocaklılar; Liderimizin şahsına ve her kararına sadakatle bağlı Ülkü erleriyiz, bu şuurla hareket etmekteyiz” sözleriyle gönüllerde taht kuran Başkan Döner, her daim yanında olacağını belirttiği Başkan İbrahim Naci Yapar’a destek ziyaretinde bulunmaktan memnun olduğunu kaydetti.

DÖNER’E KALABALIK HEYET EŞLİK ETTİ

REKLAM ALANI

Başkan Alihan Döner’e ziyaretinde Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Ahmet Bayır, Kamu-Sen Hatay Şube Başkanı Ömer Solğun ve Ülkü Ocakları il yöneticilerinden oluşan kalabalık heyet eşlik etti. Başkan Döner, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından geçen süreçten bu yana kente kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Yapar’a teşekkür ederek hizmetlerin vatandaşlara hayırlı olması temennilerini iletti. Ülkü Ocakları’nın çalışmalarıyla ilgili de Başkan Yapar’a bilgilendirmelerde bulunan Döner, Ülkü Ocakları’nın tüm varlığıyla Hatay’ın ayağa kalkması için görevde olduğunu kaydetti.

YAPAR HEYETE TEŞEKKÜR ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, ziyaretlerinden memnuniyet duyduğu Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu. Ülkü Ocakları’nın desteğini her zaman yanlarında hissetmelerinin memnuniyeti içinde olduklarını kaydeden Başkan Yapar, Ülkü Ocakları mensuplarına çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Başkan Döner, ziyaretin anısına Başkan Yapar’a Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından çıkartılan dergiyi takdim etti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.