BAŞKAN SOLĞUN TÜRK EĞİTİM SEN’İN BEKASI İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN SOLĞUN TÜRK EĞİTİM SEN’İN BEKASI İÇİN ÇALIŞIYOR

Türk Eğitim Sen Hatay 1 Nolu Şube ve Kamu-Sen Hatay Şube Başkanlıklarını başarıyla sürdüren Ömer Solğun, sendikayı Hatay’da 1 numara yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Bünyesinde yüzlerce eğitimciyi barındıran ve üyelerinin sorunlarıyla yakından ilgilenen Solğun, yeni üye kaydı, ilçelerdeki üyelerin istekleri, il ve ilçe yapılanmalarının sürdürülebilir yapıya kavuşturulmasının yanı sıra deprem ortamından her türlü olumsuzlukta dahi çalışmalarını gayretle sürdürüyor. Başkan Solğun, 6 Şubat deprem felaketinde şehit olan sendikacı Hayri Şahin’den devraldığı tertemiz miras gereği Kamu-Sen Hatay İl Başkanlığı görevini de başarıyla sürdürüyor.
“EĞİTİMCİLERİN SORUNU BENİM SORUNUMDUR”
Hatay’da görev yapan sendika üyesi olsun ya da olmasın tüm eğitimcilerin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve çözümü için de aracı olmaktan hiçbir dönemde geri durmayan Solğun, eğitimcilerin haklarının korunmasında da Hatay’da en çok açıklama yapan ve en çok talepte bulunan Başkan olarak takdir topluyor. Öğretmenlerin haklarının takipçisi olan Solğun, bu haklara yeni kazanımlar eklemek için de kamuoyu oluşturma çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Genel merkez ile dirsek temasını eksik etmeyen Solğun, eğitimcilerin sorunu benim sorunumdur şiarıyla üyelerin sorunlarının genel merkez nezdinde de takibini sağlıyor. Üye dostu sendikacılık anlayışı gereği üyelerine sorun çıkartan değil sorunlarını çözen sendikacılık vaat eden Ömer Solğun, yönetimiyle birlikte Hatay genelindeki tüm eğitimcilerle yakından ilgileniyor.
SOLĞUN: “TÜM EĞİTİMCİLERE KAPIMIZ AÇIK”
Her geçen gün artan üye sayısı ile Hatay’da eğitim ordusu oluşturan Başkan Ömer Solğun, Hatay’da görev yapan tüm eğitimcilere kapılarının açık olduğunu belirtti. Kamu alanında en yetkin sendika olma gayretiyle çalıştıklarını kaydeden Solğun, tüm eğitimcileri ve kamu çalışanlarını il ve ilçelerdeki şubelere davet etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.