A.HATAYSPOR, HOROZU SUSTURDU 2-0

A.HATAYSPOR, HOROZU SUSTURDU 2-0

Atakaş Hatayspor, deplasmanda Denizlispor’u Muhammet Özkal (K.K.) ve Mame Diouf’un golleriyle 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Atakaş Hatayspor, 2 maç aranın ardından galip gelerek puanını 31’e yükseltmeyi başardı.

Atakaş Hatayspor, kritik maçta sahaya kalede Akın, savunmada Popov, Billong, Santos, Mesut Çaytemel, orta alanda Ruben Ribeiro, Aabid, Traore, kanatlarda Diouf ve Akintola, forvette ise Aaron Salem Boupendza 11’i ile çıktı. Maça Denizlispor etkili başladı. 4. dakikada uzaktan Hadi Sacko’nun vuruşunu Akın çeldi. Dönen topu Recep Niyaz tamamladı ancak Akın topu ikinci kez kontrol etmeyi başardı. 11’de Muris Mesanovic altıpas üzerinden şansını denedi ancak top Atakaş Hatayspor savunmasından geri döndü. 15. dakikada Hadi Sacko ortaladı, Dossevi dokundu ancak Akın gole geçit vermedi. 17’de Atakaş Hatayspor takımından Babajide Akintola sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 29’da Popov ortaladı, defans topu kornere çeldi. 42’de Adama Traore, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Recep Niyaz tarafından faule maruz kaldı. Atakaş Atakaş Hatayspor, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullandı. Mame Diouf altıpas üzerinden şansını denedi ancak top dışarı çıktı. İlk yarıda başka pozisyon yaşanmadı ve iki takım da devreye golsüz 0-0 eşitlikle girdi.

DENİZLİ KENDİ SİLAHIYLA VURULDU

Atakaş Hatayspor, ikinci yarıya ilk yarının aksine daha etkili başladı ve baskılı oyununun ödülünü gol ile aldı. Atakaş Hatayspor atağında Muhammed Özkal ters vuruşla kendi kalesine golü attı ve Atakaş Hatayspor bu golle 1-0 öne geçti. 56’da Denizlispor atağında Hadi Sacko önemli bir poziyonu değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Hadi Sacko tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı. 57’de korner pozisyonunda Lopes golü buldu. Ancak gol öncesinde Adama Traore’ye yapılan faul gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı. 63’te Atakaş Hatayspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Mesut Çaytemel geçti. Mame Diouf rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını denedi ancak top savunmadan geri geldi. 67’de Aaron Boupendza sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında ofsayt durumunda olduğundan hakem oyunu durdurdu ve ofsayt kararı verdi.

ATAKAŞ HATAYSPOR, MAÇI 10 KİŞİ TAMAMLADI

70’te Atakaş Hatayspor takımından Babajide Akintola ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 75’te Traore’ye yapılan faulde topun başına Mesut geçti. Ortasında dönen topa Sackey vurdu. Sackey’in vuruşu Hadi Sacko’nun eline çarptı ve hakem penaltı kararı verdi. Penaltıyı Mame Diouf gole çevirdi ve farkı 2’ye çıkardı. 84’te Bilong, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Hatayspor, son 5 dakikayı 10 kişi tamamladı. Maçın kalan dakikalarında Atakaş Hatayspor, skoru korudu ve maç bu sonuçla Hatayspor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Atakaş Hatayspor, 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Bedir GÖRÜN

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.