BAŞKAN SARI EMEKÇİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN SARI EMEKÇİLERLE BULUŞTU

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinlikleri kapsamında belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

İşçilerin gününü kutlayan ve ortaya koydukları emekten dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Sarı, “Altınözü’müzün her köşesini emeğiyle güzelleştirenlerle buluştuk.  1 Mayıs İşçi Bayramı vesilesiyle Belediyemizde 7/24 özveriyle çalışan emekçi kardeşlerimiz ile öğle yemeğinde bir araya geldik. Emek, özveri ve alın teri ile çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günlerini kutladık, özverili çalışmaları için kendilerine teşekkür ettik. Tüm çalışma arkadaşlarıma işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Başkan Sarı, yayımladığı 1 Mayıs mesajında da “Altınözü’müz için 7/24 mesai yapan Belediye personelimiz başta olmak üzere; ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına emek ve alın teriyle katkı sağlayan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.