AFRİN’DE “FIKIH VE BEYAN” TEMALI YARIŞMA DÜZENLENDİ

AFRİN’DE “FIKIH VE BEYAN” TEMALI YARIŞMA DÜZENLENDİ

Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve eşi Hacı Cemil Şensöz Kur’an kursu öğreticisi Zeliha Bilgili ile birlikte Afrin’de gerçekleştirilen “Fıkıh ve Beyan” temalı yarışmada dereceye girenlere ödüllerini verdi. Afrin Müftülüğü Aile İrşat Bürosunun Ramazan etkinliği olarak başlattığı Kehf ve Meryem sürelerinin ezber ve tefsiri, taharet, oruç ve namazla ilgili fıkhi konuların işlendiği “Fıkıh ve Beyan” temalı yarışmaya bölgedeki Kuran kurslarda eğitime devam 440 bayan öğrenci katıldı. 40 gün devam eden eğitimlerin sonunda yapılan sınavda 155 öğrenci başarı gösterirken 23 öğrenci birinci oldu. Yarışma sonunda başarılı olan öğrencilere İl Müftüsü Bilgili ve eşi tarafından belgeleri takdim edildi.

BİLGİLİ: TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

İl Müftüsü Bilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçen yılki temamız “Nur ve Ahlak” idi. Nur suresinin ezber ve tefsiri ile ahlak hadislerinin ezberlenmesiydi. Katkısı olanlardan Allah razı olsun çok verimli bir program oldu. Emeği geçen hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.