AK Parti Defne Teşkilatı kahvaltıda buluştu

Hüseyinli Köyünde gerçekleşen kahvaltı AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat ÖZGÜRSOY ÇELİK, AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, Gençlik Kolları Başkanı Haşim DOĞRU, Belediye Başkan adayı Ferit OFLAZOĞLU, Kadın Kolları ve teşkilatlarıyla birlikte partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Defne Teşkilatı kahvaltıda buluştu

AK Parti Defne Teşkilatı kahvaltıda buluştu

31 Mart yerel seçimlerine günler kala AK Parti Defne İlçe Teşkilatı kahvaltı da bir araya gelerek moral depoladı. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Defne teşkilatı Milletvekillerinin de katılım gösterdiği kahvaltı da başarıyla sürdürdükleri defne seçim ofis çalışmalarından dolayı takdir topladı.

Hüseyinli Köyünde gerçekleşen kahvaltı AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat ÖZGÜRSOY ÇELİK,  AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, Gençlik Kolları Başkanı Haşim DOĞRU, Belediye Başkan adayı Ferit OFLAZOĞLU, Kadın Kolları ve teşkilatlarıyla birlikte partililer ve vatandaşlar katıldı.

ŞANLI YÜRÜYÜŞÜMÜZ

Kahvaltı programında konuşan Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen kahvaltı programındaki konuşmasında “Defne ilçesi olarak yoğun bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Seçim hazırlıklarına başladığımız ilk günden beri bir an olsun durmadan ve yılmadan gönül belediyeciliği çalışmalarını sürdürüyoruz. Bugün burada Defne ilçemizdeki şanlı yürüyüşümüzü kutlamak ve bir araya gelmek için buluştuk. Rabbim Cumhur İttifakı’nın 31 Mart seçimlerinde alnın akıyla çıkmasını bizlere nasip etsin” şeklinde konuştu.

FOTO-HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.