AK PARTİ HATAY DEPREM ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

AK PARTİ HATAY DEPREM ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yakup Dağlı, 6 Şubat asrın felaketinde şehit olan teşkilat mensupları adına mevlit okuttuklarını belirtti.

Başkan Dağlı, asla unutmayacakları ve teşkilata büyük emekler veren parti mensuplarını her daim anacaklarını kaydetti. Düzenlenen mevlit programına AK Parti Antakya İlçe Kadı Kolları Başkanı Selma Sönmez, AK Parti Defne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt, il gençlik ve kadın Kolları yönetimleri katılım gösterdi. Başkan Dağlı program ile ilgili açıklamasında; “6 Şubat asrın felaketinde şehit olan teşkilat üyelerimiz, vatandaşlarımız, vatan şehitlerimizin, İl başkanlarımız, Hüseyin Murat Uysal, Doğukan İslamoğlu’nun ruhlarına Yasin-i şerif mevlidi okuttuk. Rabbim kabul etsin. Başımız Sağ olsun” ifadelerini kullandı. Programa katılanlara da teşekkürlerini sunan Dağlı, deprem şehitlerini programlar vesilesiyle sık sık anacaklarını da sözlerine ekledi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.