AK PARTİ HATAY TEŞKİLATININ HAFIZASI “ADEM YEŞİLDAL”

AK PARTİ HATAY TEŞKİLATININ HAFIZASI “ADEM YEŞİLDAL”

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana hayatını partiye karşılıksız hizmete adayan Adem Yeşildal, partinin ak saçlılarından biri olarak görülüyor. Henüz genç yaşına rağmen geçmişinde 3 dönem milletvekilliği ve il başkanlığı apoletlerini taşıması dolayısıyla ömrü AK kadro içinde geçen Yeşildal, partiyi son dönemde derleyip toparlayan isim olarak görülüyor. Yeşildal, deneyimli kadrosu ile birlikte partinin girilmedik sokak, sıkılmadık el kalmayana kadar sahada kalması için mücadele ediyor. Her eve giderek vatandaşın derdiyle hemhal olunmasını isteyen ve bizzat bu ekiplere öncülük ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde giden Yeşildal, teşkilatın yaşayan hafızalarından biri olarak zor dönemden nasıl çıkılacağını en iyi bilenlerden biri konumunda bulunuyor.

PARTİNİN TEMELİNDE İZİ VAR

2001 yılında AK Parti’nin kuruluşunda AK Parti Hatay merkez İlçe Teşkilatının kurucu ilçe başkanlığı görevine getirilen Yeşildal, bu görevi Nisan 2006’ya kadar İki dönem yaptıktan sonra, 16 Nisan 2006’da yapılan AK Parti Hatay İl Başkanlığı 2. olağan kongresinde Hatay İl Başkanlığına seçildi. 3. Olağan İl Kongresinde de bu görevine devam ederek iki dönem İl Başkanlık görevini yürüttü. 15 Ocak 2011 tarihinde Milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle görevinden ayrıldı. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan genel seçimde 24. dönem Hatay Milletvekilliğine seçildi. 3 dönem milletvekilliği yapan Yeşildal, vekillik haddini doldurduktan sonra il başkanlığı görevine genel merkez tarafından getirildi. Başkan Yeşildal, partiye verdiği üstün hizmetler ile gerek Hatay kamuoyunda, gerekse de genel merkez içerisinde adından takdirle söz edilen isimlerin başında geliyor.

GENEL MERKEZİN EN GÜVENDİĞİ İSİMLERDEN

AK Parti genel merkezinin yakından tanıdığı ve savaşçı kimliği ile takdir ettiği Yeşildal, genel merkezin takdiri ile il başkanlığına atandığı günden bu yana yaptığı çalışmalarla kendisine güvenenleri haksız çıkarmadı. Barış, huzur ve kardeşlik kenti Hatay’ın manevi iklimini iyi bilen, kentin dinamiklerine hakim bir il başkanı profili çizerek son dönemde parti içindeki kırgınlıkları da dindiren Yeşildal, partinin yeniden kenetlenmesinde başrol oynadı. İl yöneticilerini doğru yöneterek herkesin koordine olmasını sağlayan Yeşildal, partinin kuruluşu gereği vatandaşa yakın olunması talimatını vererek partinin vatandaşlarla iç içe olmasını sağlıyor.

“DERDİ HİZMET, İŞİ MİLLET”

Yeşildal, “Bizler şehrimizin toplumsal barışını her türlü siyasal başarının önünde tutarız, unutmayınız bu toplum herkesin cemaziyel evvelini bilir. Siz dahil hiç kimseye Hatay’ın BARIŞ ve HUZUR iklimini bozdurmayacağız” sözleriyle manevi iklimi dolayısıyla Hatay’da il başkanlığı yaptığının bilincinde olduğunu tüm kamuoyuna bir kez daha kanıtlayarak hayranlık uyandırdı. İşini sahiplenmesi ile tüm toplum tarafından takdir edilen Yeşildal, diğer siyasi parti temsilcileri ve mensupları ile de iyi ilişkileri ile her kesimden takdir toplamaya devam ediyor. 15 ilçeye ayrım yapmadan hizmet etme prensibi ile hareket eden, Hassa’dan Defne’ye, Samandağ’dan Erzin’e, Arsuz’dan Reyhanlı’ya kadar tüm ilçelere gerek kamu, gerekse de özel yatırımların artması için Ankara’da da temaslarını sürdürüyor.

VATANDAŞLARIN GÖNLÜNDEKİ BAŞKAN PROFİLİ

Hataylıların AK Parti içerisinde en güvendikleri isimlerden olan ve partiye harcadığı mesai ile rüştünü ispatlayan Yeşildal, verilen her görevi layıkıyla yaparak partinin her taşında emeği olduğunu gözler önüne seriyor. Her kesimden vatandaşa kapılarını açarak sorunlarını dinleyen Yeşildal, vaktinin çoğunu vatandaşlara ayırmaya devam ediyor. Çalışmalarıyla her kesimin sorunlarına etkin çözüm bulan Yeşildal, bu temposuyla da hayranlık uyandırıyor. Herkesin derdini kendi derdi gibi görerek bu minvalde hiçbir vatandaşı boş çevirmeyen Yeşildal, vatandaşlar tarafından da seviliyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.