MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL VATANDAŞIN DERDİYLE DERTLENİYOR

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL VATANDAŞIN DERDİYLE DERTLENİYOR

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Antakya’yı karış karış gezerek vatandaşın derdiyle dertlenmeye devam ediyor.

Antakya’da girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayan Milletvekili Yeşildal, tüm vatandaşların sorunlarını dinleyerek vatandaşların sorunlarına çözüm buluyor. Beraberindeki Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez ile birlikte Derince, Arpahan, Paşaköy, Aşağıoba, Ovakent, Üçgedik, Alahan, Uzunalıç ve Maraşboğazı Mahalleleri’nde vatandaşlarla kucaklaştı. Depremzede hemşerilerine geçmiş olsun dileklerini de ileten Milletvekili Yeşildal, devletin tüm kurumlarıyla vatandaşlarının yanında olduğunu belirtti. Vatandaşlarla tek tek selamlaşarak hal hatırlarını soran Milletvekili Yeşildal, konuşmasının ardından da vatandaşların isteklerini dinleyerek merak ettikleri soruları da yanıtladı.

YEŞİLDAL: VATANDAŞLARIMIZIN SORUNUNU ÇÖZERSE AK PARTİ ÇÖZER

Milletvekili Yeşildal, yaptığı konuşmada devletin tüm imkanlarıyla Hataylı vatandaşların hizmetinde olduğunu belirtti. Yeşildal, “Hatay’ımız tüm depremin yıkımının %50’sini tek başına yaşadı. Kaybımız da acımız da diğer illerden çok daha fazla. Ancak deprem bize bir şeyi çok iyi gösterdi ki bizim devletimiz çok büyük. Bizim milletimiz çok büyük. Allah bir daha böyle bir deprem afeti hiç kimseye yaşatmasın. Ancak bu süreçteki devlet ve milletin kenetlenmesi ile bölgemize yardımlar hiç kesilmedi. Buna rağmen eksiklerin farkındayız. Bununla da ilgili Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde olmasına rağmen yapılmadığı için vatandaşlarımızın mağdur olduğu tüm konularda devlet olarak sorumluluk alıyor ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerini giderecek adımları ardı ardına atıyoruz. Yakın zamanda TOKİ tarafından evlerimize de vatandaşlarımızı yerleştirmeye başlayacağız. Son vatandaşımız evine yerleşene kadar bizzat ben sahadan hiç ayrılmayacağım. Sorunlar var, ancak biliyoruz ki sorunları çözerse AK Parti çözer” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: HİZMETLERİMİZİ AKSATMADAN SÜRDÜRECEĞİZ

6 Şubat deprem felaketinin ilk gününden bu yana vatandaşların her zaman yanında olan ve her ihtiyaçlarına koşan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yaptığı konuşmada; “Antakya Belediyesi olarak 95 mahallemizdeki çalışmalarımızın yanı sıra 40’tan fazla çadır ve konteyner kent çevresinde de hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Vatandaşımızın her ihtiyacında yanında olmayı kendimize görev biliyoruz. Hepimiz çok acılı zorlu bir süreçten geçtik, geçiyoruz. İnşallah bu zor günleri de birlik beraberlik içinde atlatarak Antakya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız. Biz vatandaşımız neredeyse orada olmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

GÜLEN: ANTAKYA’MIZI BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

AK Parti İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Gülen; “Asrın felaketi bizlere bir arada olmanın iyileştirici etkisini bir kez daha hatırlattı. Bu süreçte devletimiz ve milletimiz el birliği içinde depremzedelerimize yardım için seferber oldu. Milletimizin kenetlendiği bu süreçte devletimiz tüm imkanlarıyla Hatay başta olmak üzere tüm bölgede çalışmalarını sürdürüyor. 45 günde Defne’mize hastaneyi yapan bu devlet, inşallah vatandaşlarımızı da hızla güvenli şekilde kalıcı konutlara yerleştirecek. Antakya’mızı bu birlik ve kardeşlik anlayışıyla ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından heyet, vatandaşların sorularını yanıtladı. Milletvekili Yeşildal, tüm vatandaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.