AK PARTİ HATAY’DAN YAPAR’A DESTEK ZİYARETİ

AK PARTİ HATAY’DAN YAPAR’A DESTEK ZİYARETİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan ve beraberindeki heyet Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’a destek ziyaretinde bulundu.

Başkan Erdoğan’a ziyaretinde İl Kadın Kolları Başkanı Fatmagül Çalım, İl Gençlik Kolları Başkanı Yakup Dağlı ve Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu eşlik etti. Yeni dönem için tebriklerini ileten İl Başkanı Erdoğan, her daim dayanışma içinde olacaklarını belirtti.

BAŞKAN YAPAR ZİYARETÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Güçlü bir kadro ile işe koyulan ve kısa sürede önemli işlere imza atmayı başaran Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, ziyaretçilerine kendisine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti. Başkan Yapar açıklamasında; “AK Parti Hatay İl Başkanımız Sn. Mustafa Erdoğan, Kadın Kolları İl Başkanımız Sn. Fatma Gül Çalım, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Yakup Dağlı ve Antakya İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Boyacıoğlu’nu belediyemizde misafir ettik. Yeni dönemimiz için tebriklerini ilettiler. AK Parti İl ve Antakya İlçe teşkilatlarımıza ilgi ve destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.