AKSOY: “YENİDEN ANTAKYA” İÇİN SAHADAYIZ”

AKSOY: “YENİDEN ANTAKYA” İÇİN SAHADAYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksoy, yeni Antakya’nın inşası için 95 mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Antakya’nın yaralarını doktor hassasiyeti ile sarmak için ilçeye bağlı Küçükdalyan, Mansurlu ve Maşuklu Mahalleleri’nde hane ziyaretleri gerçekleştiren Aksoy’a CHP Hatay Milletvekilleri Av. Servet Mullaoğlu ve Nermin Yıldırım Kara da eşlik etti. Vatandaşlardan Antakya’nın ehil ellerde inşası için destek isteyen Aksoy, Antakya için yapılacak çalışmaları da aktardı. Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya temaslarıyla ilgili açıklamasında, “6 Şubat depremleri sonrası canımız Antakya’mız çok yara aldı. Yaraları sarmak, ihtiyaçlara yönelik çözümler üretmek üzere halkımızla buluşmaya devam ediyorum. Durmadan, yorulmadan, kararlılıkla çalışacak, umudu büyüteceğiz” ifadelerini kullandı. Aksoy, doktorluk mesleği ile hizmet vermekten mutluluk duyduğu hemşehrilerine belediye başkanı olarak da hizmet vermek istediğini kaydederek tüm vatandaşlardan Antakya Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP’ye destek beklediğini kaydederek ziyaretlerini noktaladı.

UZUN ÇARŞI ESNAFI AKSOY’U BAĞRINA BASTI

Antakya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksoy Uzun Çarşı ziyaretinde yıllarını geçirdiği esnaf büyükleri tarafından büyük destekle karşılandı.

Çocukluğunun geçtiği Uzun Çarşı’nın asırlık sokaklarında hizmet veren esnafları tek tek dolaşan Aksoy, esnafların ellerini öperek bereketli kazançlar diledi. Tarihi Uzun Çarşı’yı ayağa kaldıracak projelerinin hazır olduğunu, bu alanı turizmin ve ekonominin merkezi haline getireceklerini kaydeden Aksoy, esnaflardan 31 Mart’ta evlatlarına sahip çıkmalarını istedi.

“HAYAT OKULUM UZUN ÇARŞIDAN BAŞLIYORUM, VİRA BİSMİLLAH”

Aksoy, başkanlık yolculuğuna çocukluğunun geçtiği Uzun Çarşı’dan başladı. Aksoy ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada; “Çocukluğumun geçtiği, her bir sokağında ayrı ayrı anılarımın olduğu Uzun Çarşı’daydım. Antakya’mızın can damarı Uzun Çarşı’da deprem sonrası çok zorlu bir süreçten geçen ama yılmadan, emek eden yeniden işini kuran esnafımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ettim. Antakya’nın kalbi Uzun Çarşı’yı ayağa kaldıracak, çıktığımız bu uzun yolda esnafımızı asla yalnız bırakmayacağız. Şehrimizi ve esnafımızı kalkındırmak için canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

KADINLARDAN AKSOY’A TAM DESTEK

Antakya’nın geleceğinde kadınların söz sahibi olacağını kaydeden Aksoy, CHP Antakya Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Burada konuşan Aksoy; “Partimizin öz gücü, kıymetli yol arkadaşlarımızla çalışmalarımıza yönelik değerlendirmelerde bulunduk. Daha güzel bir Antakya’yı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi. Aksoy, Antakya’da ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.