ALİHAN DÖNER’E TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

ALİHAN DÖNER’E TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı olarak atanan Alihan Döner’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Hatay’ın yanı sıra çevre illerden de ziyaretlerin devam ettiği Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı’nın bugünkü ziyaretçileri Ülkü Ocakları Kilis İl Başkanı Murat Sevengül oldu. Başkan Sevengül ve beraberindeki heyet, Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e yeni görevinin hayırlı olması temennilerini ileterek görevlerinde başarılar dilediler. Başkan Döner de Kilis İl Başkanı Murat Sevengül başta olmak üzere tüm ziyaretçilerine teşekkür etti.

DÖNER: BU GÖREV BENİM İÇİN ŞEREFTİR

Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti, “Ülkü Ocakları bizim ömrümüzün geçtiği yerdir. Buraya hizmet etmek bizim için şereftir. Ülkü Ocakları Kilis İl Başkanımız, Değerli dava arkadaşım Murat Sevengül ve kıymetli yöneticileri tebrik ziyaretinde bulundular. Başkanıma ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Bu kutsal görevde sizleri de yanımda görmek bana güç verdi. Hepinize ziyaretleriniz için teşekkür ederim” sözleriyle dile getirdi.

REKLAM ALANI

Başkan Döner, ziyaretçileriyle günün anısına fotoğraf çekildi. İyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret sona erdi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.