GAZETECİ TALİP KÖLEOĞLU’NA BİR GÖREV DAHA

GAZETECİ TALİP KÖLEOĞLU’NA BİR GÖREV DAHA

Bölgemiz basın sektöründe uzun zamandır uzun yıllardır faaliyet gösteren gazetemiz Yazıİşleri Müdürü Talip Köleoğlu’na  ,Hafta sonu Ankara’da gerçekleşen Türkiye Foto Muhabirleri Derneği 18. Olağan Genel Kurulu’nda Hatay Temsilcisi olarak görev verildi.

Güven tazeleyerek yeniden Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Başkanlığına seçilen Rıza Özel’in yönetim kurulunda Osman Altınışık  Başkanvekili, Şükrü Akın, İlhan Demir, Tolga Adanalı, Derya Yetim, Cenk Özel ve Onur Sağsöz Başkan Yardımcısı, Adem Altan Genel Sekreter, Hamza Şahin Mali Sayman, Murat Akbaş, Bülent Uzun, Mert Gökhan Koç, Necati Savaş, Çağla Gürdoğan görev alırken  Dernek yönetim kurulu ilk toplantısında Osman Şişko Trabzon, Burak Emek Diyarbakır ve Talip Köleoğlu Hatay temsilcisi olarak görevlendirildi.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği başkanı Rıza Özel ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kendisine verilen  Hatay İl Temsilciliği görevine getirilmenin  onurunu yaşadığını söyleyen Köleoğlu; “Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusunu yaşadığımız bu güzel günde Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Hatay Temsilcisi olarak görevlendirilmenin  onurunu yaşıyorum. Bu görevi bana tevdi eden Dernek Başkanımız Rıza Özel ve Yönetim Kurulu üyelerine  şükranlarımı sunuyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.