HİZMETİN ADRESİ AK PARTİ’DİR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

HİZMETİN ADRESİ AK PARTİ’DİR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 15 ilçenin tamamına talip olan Cumhur İttifakı adına çalışmalarını sürdüren Hüseyin Yayman vatandaşlarla buluşmasını da  sosyal medya’dan paylaşmaya devam ediyor.

GECEYE SON NOT

Hüseyin Yayman sosyal medya paylaşımlarında “Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, MHP İl Başkanımız Murat Adal, AK Parti ve MHP ilçe Başkanlarımız ile GENÇLİK ŞÖLENİMİZE katıldık.Genç kardeşlerimizin ilgilerine ve sevgilerine çok teşekkür ederim.”

GENÇLER GELECEĞİMİZDİR

“Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, MHP İl Başkanımız Murat Adal, AK Parti ve MHP ilçe Başkanlarımız ile ÇANKAYA ve BAHÇELİEVLER Mahalleleri mitinglere katıldık Muhteşem bir buluşma oldu.Sevgilerine teşekkür ederim.”

SENİ SEVİYORUM KIRIKHAN

“Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, MHP İl Başkanımız Murat Adal, AK Parti ve MHP ilçe Başkanlarımız ile GAZİ Mahallesi mitingimize katıldık.Harika bir buluşma oldu. Sevgilerine ve coşkularına teşekkür ederim. Sağolsunlar”

KIRIKHAN KENDİNE YAKIŞANI YAPAR

“Camızkışlası köyümüzde bizlere gönül vermiş kıymetli köylülerimizle biraraya geldik. Demli çaylar eşliğinde samimi ve kalpten sohbetler yaptık.İçme suyu meselesini, yol ve mera meselesini köylülerimizle birlikte çözeceğiz inşallah.” Ifadelerini kullandı

HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.