ALTINÖZÜ FESTİVALE GÜN SAYIYOR

ALTINÖZÜ FESTİVALE GÜN SAYIYOR

Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’ne sayılı günler kaldı.

Festivale her gün biraz daha yaklaşılırken Belediye Başkanı Rıfat Sarı festival sürprizlerinden birini daha kamuoyuna duyurdu. Festivalin en renkli programlarından olan konserlerde herkesin yakından tanıdığı önemli isimleri konuk edeceklerini kaydeden Başkan Sarı; “26-27 Ekim’de Altınözü’müzde Festival var… Altınözü’müzün kültürünü, tarihini ve gastronomisini uluslararası arenaya tanıtacağımız 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimiz dolu dolu geçecek. Hepimizin yakından tanıdığı ve şarkılarını ezbere bildiği sanatçımız Kıraç başta olmak üzere gençlerin fenomeni Eypio – İkilem ve Burçin Birben, Altınözü’müzde sahne alacak. Birbirinden değerli sanatçılarımızın sahne şovlarını izlemek için herkesi öncelikle 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimize, ardından ise konserlerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.