ÜLKÜCÜLERDEN REKTÖR EREN’E ZİYARET

ÜLKÜCÜLERDEN REKTÖR EREN’E ZİYARET

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve beraberindeki heyet Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Veysel Eren’i ziyaret etti.Ziyarette Başkan Döner’e Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Hayri Şahin, Türk Eğitim-Sen 1 no’lu Şube Başkanı Ömer Solgun ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendika Başkanları, TÜRKAV Antakya Başkanı Mehmet Delioğlu, Sendika ve Vakıf yöneticileri, üniversite ve Asena Teşkilatı eşlik etti. Eren’e yeni görevlerinde başarılar dileyen Döner, üniversite bünyesinde yapılan çalışmalar ile ilgili de bilgilendirmelerde bulundu.

DÖNER: AMACIMIZ ŞUURLU GENÇLİK YETİŞTİRMEK

Öğrencileri bilgilendirmek ve hızlı okuma anlamayı sağlamak amacıyla Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan Odak 2023 eğitim kitini de rektör Eren’e takdim eden Döner, misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.Başkan Döner, Ülkü Ocakları’nın amacının şuurlu, bilinçli ve vatanına faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu belirterek, herkese kapılarının açık olduğunu kaydetti. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.