ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMİ ANLATILDI

ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMİ ANLATILDI

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 1-7 Ekim Emzirme haftası nedeniyle Devlet Hastanesi koridorlarında vatandaşlara ve anne adaylarına anne sütünün önemi anlatıldı. İskenderun Devlet Hastanesinde anne sütünün önemi anlatmak üzere hazırlanan stantlarda vatandaşlar ile anne adayları bilgilendirildi. 1 -7 Ekim Emzirme haftası nedeniyle Hastanede yapılan bilgilendirme standını Başhekim yardımcısı Süha Şen, Çocuk Doktoro Mehmet Ali Yavuz, Devlet hastanesi Başhemşiresi Fatma Yolal, sorumlu hemşireler ve Hastane müdürleri katıldı.

Stantı ziyaret eden Başhekim yardımcısı ile beraberindekilere bilgi veren Hemşire Ayfer Sezik, bebek dostu hastane olarak 2019’dan buyana hastanede Emzirmeyle ilgili çalışmaları yaptıklarını belirterek “Emziremediğimiz bebek yok, doktorlar istemedikçe, hastanemize mama, biberon emzik girmiyor ve bunun reklamları da kesinlikle yapılmıyor. Standımızı açtık, bu hafta buradayız, annelerin bilgilendirilmesine katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

İskenderun Devlet hastanesi Başhekim Yardımcısı Süha Şen ise, hastanenin çok profesyonel ekiple çalıştığına işaret ederek “Özellikle vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi için hastanemizde stant kuruldu. Hemşirelerimiz bu stantta anne sütünün önemini anlatıyor” dedi.

Uzman çocuk doktoru Mehmet Ali Yavuz da Devlet hastanesi olarak, yeni anne olan ve anne adaylarının emzirme konusunda her daim yanında olduklarını vurgulayarak şunları söyledi: “İstedikleri her an emzirme polikliniklerimizden destek alabilirler. Çocuklarımıza verebileceğimiz en değerli besin anne sütüdür bunu asla unutmayalım…”Devlet hastanesinde açılan stantta çocuklara balon yetişkinlere ise meyve suyu ikramında bulunuldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.