FİLENİN EFELERİ PLAKAYI YAZDIRDI

FİLENİN EFELERİ PLAKAYI YAZDIRDI

AXA Sigorta Efeler Erkekler Voleybol Ligi’nde mücadele eden Hatay takımı, konuk ettiği Bigadiç Belediyespor’u 3-1 yendi.  

Birinci devresi karşılaşmaları 18 Ekim-24 Aralık 2023 tarihleri arasında, ikinci devre karşılaşmaları 6 Ocak-30 Mart 2024 tarihleri arasında oynanacak olan AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 3. Hafta, Hatay Büyükşehir Belediye spor erkek Voleybol takımı, kendi saha ve seyircisi önünde Bigadiç Belediyespor’u konuk etti. 6 Şubat depremleri nedeniyle maçlarını İskenderun İlçe Spor salonunda oynayan Hatayspor, Bigadiç Belediyespor ile dört set oynadı. Her seti çekişmeli geçen maçta setler (25-22), (25-23), (25-27), (25-19)’luk skorla tamamlanan maçı Hatayspor rakibine fark attı ve sahadan 3-1’lik galibiyet ayrılan taraf oldu. Bu galibiyetle Hatay ekibi, puanını 4’e çıkartırken, 7. sırada yer aldı. Maçtan mağlup ayrılan Bigadiç Belediye spor ise üç maçta üç mağlubiyetle 14. Sırada bulunuyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.