ANTAKYALI MUHTARLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TAM DESTEK

ANTAKYALI MUHTARLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TAM DESTEK

Antakya’da mahallerine yıllardan bu yana hizmet veren mahalle muhtarları Karlısu Mahallesi’nde bir araya gelerek Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a tam destek verdiler. 

Antakya’ya hizmet yaparken kendileriyle daima içi çe olan Başkan İzzettin Yılmaz’ın göreve devam etmesini isteyen muhtarlar AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı temsilcilerine çağrıda bulunarak Başkan Yılmaz’ın bu dönem de görevine devam etmesi gerektiğini, kentin ayağa kalkmasının sadece İzzettin Yılmaz ile mümkün olacağını ifade ettiler. Antakya’ya bağlı mahalle muhtarlarının yer aldığı Karlısu Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda İzzettin Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden muhtarlar, İzzettin Yılmaz’sız hiçbir çözümü kabul etmediklerini de sözlerine eklediler. 

MUHTARLAR BAŞKAN YILMAZ’A MİNNETTAR

Antakya’da asfalttan yeşil alan çalışmalarına, temizlikten mahallelerin kronikleşen sorunlarına değin çok fazla projeyi hayata geçirerek muhtarların en büyük destekçisi olan Başkan Yılmaz’a sonuna kadar sahip çıkacaklarını kaydeden muhtarlar, İzzettin Yılmaz’ı yeniden Antakya Belediye Başkan adayı olarak görmek istediklerini kaydettiler. Toplantıyı düzenleme amaçlarının kentin hizmetlerinin aksamadan sürmesi olduğunu da belirten muhtarlar, 6 Şubat deprem felaketinde en büyük hasarı alan kent olan Antakya’nın ayağa kalkması için Başkan İzzettin Yılmaz’ın göreve devam etmesinin şart olduğunu kaydettiler.

İZZETTİN YILMAZ’SIZ ANTAKYA DÜŞÜNÜLEMEZ

Antakya’da kilometrelerce yolu asfaltla kaplayan, muhtarların her isteğini yerine getirerek vatandaşlarla arasındaki köprü vazifesi gören muhtarları her daim yücelten Başkan İzzettin Yılmaz’ın Antakya için çok önemli hizmetlerde bulunduğunu belirten mahalle muhtarları, tek ses olarak İzzettin Yılmaz’sız Antakya’nın düşünülemeyeceğini ifadelerine eklediler. 

Başkan İzzettin Yılmaz’a tam destek vermeye devam edeceklerini belirten muhtarlar, seslerini duyurana dek çağrı yapmayı sürdüreceklerini de söylediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.