ERZİNLİLER ÇEVRE KATLİAMINA “DUR” DEDİ

ERZİNLİLER ÇEVRE KATLİAMINA “DUR” DEDİ

Erzin-Burnaz Sahiline yapılmak istenen Burnaz Plajına yapılmak İstenen Polipropilen Plastik Hammaddesi Tesisine Karşı, Erzin ve Dörtyol Sivil Toplum Örgütleri ve Erzin Belediyesi ortak basın açıklaması düzenledi.Çeşitli sivil toplum örgütlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinliği Hatay ve Osmaniyeli gazeteciler de takip etti.  Osmaniye’den ANESİAD ( Anadolu Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği)’nin katıldığı açıklamada Polipropilen Plastik Hammaddesi Tesisinin olası zararları anlatıldı. Erzin Belediye Başkanı Av.Ökkeş Elmasoğlu’nun yaptığı konuşmanın ardından, STK temsilcileri adına, Erzin Gönüllüleri Derneği Başkanı Hüseyin Ertaç hitap etti.

ELMASOĞLU: GELECEĞE TEMİZ BİR DOĞA BIRAKMAK İSTİYORUZ

Erzin Belediye Başkanı Av.Ökkeş Elmasoğlu, biz yatırımlara karşı değiliz diyerek şu açıklamayı yaptı “Bazı çevreler sanki bizim Erzin’e yapılacak yatırımlara karşı olduğumuz konusunda bir algı yaratılmak isteniyor. Biz yatırımlara karşı değiliz. Biz çevreye zarara veren her türlü oluşuma karşıyız. Burnaz plajı bizim değil; Hatay’ın, Erzin’in, Dörtyol’un, Osmaniye’nin, Gaziantep’in, Kahramanmaraş’ın, Adana’nın, Kilis’in. Biz oranın yok olmasını istemiyoruz. Denizinin kirlenmesini istemiyoruz. Hepimizin anıları var orada. Yok olmasını istemiyoruz. Yarınlarımıza temiz bir deniz ve doğa bırakmak istiyoruz”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.