ANTAKYA’NIN BİRLİĞİNİN TEMİNATI “ABDULLAH AKDAŞ”

ANTAKYA’NIN BİRLİĞİNİN TEMİNATI “ABDULLAH AKDAŞ”

Antakya Kaymakamlığı’nın yanı sıra depremle yıkılan kenti ayağa kaldırma görevini de üstlenerek YİKOB Başkanlığı görevini de üstlenen Abdullah Akdaş, Antakya’nın birliği ve bütünlüğünün korunması konusunda yaptığı çalışmalarla hemşehrilerinin takdirini kazandı.

95 mahallesinde farklılıkları zenginlik olarak kabul eden hemşehrileri ile el birliği içinde kentin ayağa kalkması için mücadele veren Kaymakam Akdaş, Hatay’ı diğer deprem kentlerinden ayıran temel özelliklerin farkında olarak çalışmalarını yürütüyor.

Farklı düşünse de söz konusu Hatay olunca gerisi teferruattır diyen hemşehrileri gibi kentin faydasına olan her projenin içinde yer alarak vatandaşların işini kolaylaştırma talimatı veren Kaymakam Akdaş ile Antakya Kaymakamlığı’nda çözümlenemeyen hiçbir konu kalmıyor.

REKLAM ALANI

ÖNCELİK ANTAKYALILARIN MEMNUNİYETİ

Depremle sarsılan Antakya’da önceliği hemşehrilerinin sorunlarının istisnasız çözümüne veren Kaymakam Akdaş, evlerini, ailelerini, işlerini ve hayallerini kaybeden hemşehrilerinin geleceğinin şekillenmesine önemli katkıda bulunuyor.

Kurumdaki tüm personellere vatandaşlara sorun değil çözüm üretin talimatı veren Kaymakam Akdaş’ın çözümcü üslubu takdirle karşılanıyor.

Antakyalı vatandaşların beslenme, barınma, giyim ve hijyen gibi temel ihtiyaçlarının yanı sıra tüm makul isteklerinin karşılanması için imkanları seferber eden Kaymakam Akdaş, Antakyalıların derdiyle hemhal oluyor.

Kentin ayağa kalkması yolunda kamu yatırımlarının da dengeli dağıtımı için gece gündüz demeden çabalayan Akdaş, YİKOB Başkanı olarak Hatay’da kamu yatırımlarından sorumlu olarak kentin inşasında da önemli rol oynuyor. Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın yükünü büyük ölçüde hafifleten Kaymakam Akdaş, deneyimiyle Hatay’ı sırtlamaya devam ediyor.

Hatay’ın her köşesini imar ederek eser bırakan Kaymakam Akdaş’ın çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, Kaymakam Akdaş’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, daha uzun zaman Hatay’da görev yapmasını istediklerini dile getirdiler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.