ATB heyeti mobilya fuarını gezdi

Antakya Ticaret Borsası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu , Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Hatay Mobilya Fuarını ziyaret ettiler.

ATB heyeti mobilya fuarını gezdi

Antakya Ticaret Borsası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu , Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Hatay Mobilya Fuarını ziyaret ettiler. Antakya Marangozlar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar kapıda karşıladığı Antakya Ticaret Borsası heyetine ziyaretleri boyunca eşlik ederek fuara katılan firmalar ve ürünleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptı.Mobilya Fuarındaki tüm stantları gezerek ürünleri yakından inceleyen Antakya Ticaret Borsası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ve Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı Türkiye’de saygın bir yere sahip olan Hatay Mobilyacılığı örneklerini çok beğendiklerini ifade ederek bu ürünlerin oluşmasında emeği geçen herkese ve özellikle de Hatay Mobilyacılığının tanıtımı için büyük katkı sağlayacaklarına inandıkları Hatay Mobilya Fuarının gerçekleşmesinde emekleri geçen Hatay Valisi Erdal Ata’ya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a,Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz’e, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin’e, Antakya Marangozlar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar’a, Elka Fuarcılık Yöneticisi Bülent Yamaç’a ve ilgili kurum ve kuruluşlara sonsuz şükranlarını sundular.
Mobilya Fuarını ziyaret eden Antakya Ticaret Borsası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu , Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Antakya Marangozlar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar , Fuarın gerçekleşmesi için ellerinden gelenin fazlasını yaparak çalıştıklarının altını çizerek 28 Ekim Pazar günü sona erecek olan ve ziyaretçi rekoru bekledikleri Mobilya Fuarına herkesi beklediklerini vurguladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.