ATSO, HATAY’IN KAZANIMLARI İÇİN SAHADA

ATSO, HATAY’IN KAZANIMLARI İÇİN SAHADA

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, kentin ticari hayatının zenginleşmesi, üyelerin ve dolaylı olarak halkın kazanımlarının artması için sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Üyelerin sorunlarının çözümü noktasında ATSO Başkanı Çinçin, kente gelen AK Parti heyeti ile bir görüşme gerçekleştirdi. Program ile ilgili ATSO’dan yapılan açıklamada; “Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ile Grup Başkan Vekili Emin Akbaşoğlu odamızı ziyaret ettiler. Ziyarette Meclis Başkanımız Selahattin Eskiocak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Eşref Taner Özkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Alkan, Mehmet Bulanık, Ahmet Karaköse ile Meclis Üyelerimiz Ahmet Melek ve Ömer Gürbüz hazır bulundu.


Ziyarette, İlimizin sorunları ve çözüm önerilerimiz ile kısa ve uzun vadede iş dünyası olarak beklentilerimizi kapsayan bir rapor sunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

SAMANDAĞ’DA ÜYELER ZİYARET EDİLDİ
ATSO Başkanı Hikmet Çinçin öncülüğünde Samandağ’da hizmetlerini sürdüren oda üyeleri ziyaret edildi. Ziyaretler çerçevesinde Ali Karataş-Karataş Petrol, Aydın Dağ-Zeytinyağı, Mehmet Ali Kimyon-Öz Ümit Ticaret, Mehmet Can-Özel Engelsiz Yaşam Merkezi, Balıkçı Özcan Restaurant, Özcan Nural-Çamlıbel Nural Kaynak Suları, Umut Vural-Diyor Pastanesi, Kenan Duman-Duman Kardeşler Ticaret işyerlerine gidildi. Ziyaretlerle ilgili açıklamada; “Üyelerimizi işyerlerinde ziyaret ettik. Gündemimiz Samandağ Ekonomisi ve Firmalarımız talep ve önerileri idi. Firmalarımız ile işyerlerinde gerçekleştirdiğimiz istişareler çalışmalarımızda bizlere yol gösterici oluyor. Odamıza bağlı ilçelerde temaslarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm firmalarımıza ağırlamalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.