YAYLADAĞI VE HBB’DEN ORTAK HİZMET

YAYLADAĞI VE HBB’DEN ORTAK HİZMET

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede devam eden çalışmalara tam destek veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkür etti.

Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Hatay Büyükşehir Belediyesi İle El Ele..

Hatay Büyükşehir Belediyesi saha ekipleri ile Belediyemiz saha ekipleri koordineli olarak ilçemizin her noktasında hizmetlerini sürdürmektedir. Gürışık Mahallemizde tehlike arz eden bağlantı yolunun düzenlenmesi, İlçe Merkezimizde tarım arazilerine giden yolların düzenlenmesi, Şakşak Mahallemizde vidanjör ile fosseptik çukuru temizliği, Şakşak Mahallemizde kilit taşı kaplama çalışmaları, Kurtuluş Mahallesi kilit taşı çalışmaları, Yeşiltepe Mahallemizde vidanjör ile fosseptik çukuru temizliği, Kışlak Kızılgöl mevkiinde köy evleri yolu düzenlemesi, Bezge Mahallemizde vidanjör ile fosseptik çukuru temizliği, Atatürk Caddesi üzerinde yaya geçişini engelleyen kaldırım işgali uyarıları, Çandır Mahallesinde istinat duvarı çalışmaları, İlçe Merkezinde yol işgali, hayvan atığı ve hurdacılık faaliyetleri denetimleri, Güzelyurt Mahalle bağlantı yolunda yol kenarı temizliği, Aşağıpulluyazı Mahallemizde vidanjör ile fosseptik çukuru temizliği, Tutlubahçe Mahallesinde yola dökülen atıkların temizliği ve uyarıları, İlçe genelinde Su ve Kanalizasyon arızaları ile abone bağlantıları, İşlemleri yapıldı. Desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.