ATSO’DAN DESTEK HAMLELERİNE HER GÜN BİR YENİSİ EKLENİYOR

ATSO’DAN DESTEK HAMLELERİNE HER GÜN BİR YENİSİ EKLENİYOR

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası her geçen gün çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek vatandaşın, esnafın ve sanayicinin yanında olmaya devam ediyor.

“Üyemiz Varsa Biz Varız” sloganıyla yola çıkan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası  Covid-19 salgınından kaynaklı  üyelerin yaşadığı  sıkıntıları telafi etme amaçlı gerek Bakanlıklar, gerekse Türkiye Odalar Borsalar Birliği nezdinde girişimlerde bulunmuştu.

Bunların yanı sıra hali hazırda çalışmalarına devam eden işletmelerin yaşadığı önemli problemlerden biri olan Maske Tedariki konusuna da el atan

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Yönetim Kurulu  “EN AZ 10 KİŞİ  İSTİHDAM” eden firmalara 31.500 adet maske dağıtımına da başlamıştır.

Bu süreçte hem çalışanların, hem de işverenlerin sağlığını korumak ve üretimde yaşanacak aksaklıkların önüne geçebilmek için yapmış olunan bu kampanya da üyelere yine destek sağlanması ön planda yer almıştır.

Dünyada ve Ülkemizde yaşanan Koronavirüs Covid-19 salgınında ATSO ilk günden bu yana gerek esnafın, gerek işadamlarının yanında yer alarak sıkıntıyı en az şekilde atlatacak süreçle çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.